Free background from VintageMadeForYou

četvrtak, 3. veljače 2011.

Award

Sa meni do danas nepoznatog bloga, vrlo kretivnih i maštovitih torbica, njihova autorica
Milka mi je dodijelila ovu nagradu..došla je u pravom trenutku jer mi danas baš ništa ne ide od ruke i neću pisati što mi to ne ide samo ću reći da je između mojih neuspjelih pokušaja izrade novih radova moja Leonči prolila po sebi pola akrilne boje i to one fasadne u veeelikom pakiranju, sve je u akrilu. mogli bismo se zvati akril familly ili tako nekako...i ne znam zašto se ne počnem smijati svemu tome ali eto ne smijem se...baš sam neke loše volje a čak nije ni južina kriva...eto udavila ja vas a mogla sam i više ali neću obećavam.
Hvala draga na nagradi baš me veseli:)

Ovu nagradu prosljeđujem dalje svim mojim sljedbenicima osobito onima koji je nemaju ali i onima koji je imaju da je potvrde.
Ne ustručavajte se, uzmite je i uživajte u njoj sve vi kojima bi ona mogla nešto značiti...


Pusa svima ,
voli vas arba!

Broj komentara: 8:

  1. Čestitam draga! Ma, znaš što? Komentirala si mi na post da na neka pitanja uopće ne bi željela odgovorit, a meni je baš sad na pamet palo ono "hoćete li se za 5g sjećati šta ste radili jučer, prekjučer...", a ovo s bojom sigurno je za pamćenje! Ne vrijedi se nervirati, za toliko vremena neće biti važno, osim utoliko što će izmamiti osmjeh na licima! Zašto se onda ne nasmijati odmah? :DD Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  2. koliko se samo puta desilo, da kad smo lose volje, onako bez razloga, obraduje nesto, stigne nam nenadano, nenajavljeno.E to se zove iznenzdjenje.i ne mozes reci da te ne oraspolozi.Ma, izmami ti osmeh.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke na nagradi i hvala puno na komentaru, koji si ostavila kod mene.
    Pusa♥

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke na nagradi draga Arba!
    Kiss.

    OdgovoriIzbriši
  5. Apsolutno se slažem s tobom Lilly i danas se već smijem!!!jučer nije išlo...takav dan:)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Cestitam draga na nagradi:-)
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitam za nagradu.
    A što se nezgode tiče, nemoj biti loše volje, budi srećna, jer je to zdravo, sve se sredi, treba uživati u radostima kojih sigurno ima puno, samo da ih prepoznamo.

    OdgovoriIzbriši