Free background from VintageMadeForYou

srijeda, 30. ožujka 2011.

Kamenjar

Evo napokon sam uhvatila malo vremena da objavim novi post.

Kao prvo oprostite što ne komentiram ali nema me na blogu jer su me zaokupile druge stvari ,jedna od njih je i ovaj kamenjar kojega sam danas na brzinu poslikala i obećala sama sebi da ću slike večeras staviti na blog.
Počela sam ga raditi prošle godine a ove ga još dorađujem , meni se jako sviđa i vjerujte mi u stvarnosti je puno ljepši nego na slikama.

Bilo je tu puno, puno posla od ideje do izvedbe i moram se pohvaliti da sam sve sama odradila i "muške" i "ženske" poslove...ali ima još posla naravno.:))))Što se tiče biljka koje sam zasadila tu se mogu naći gotovo sve koje su karakteristične za kamenjare, čuvarkuće, festuca  glauca (medvjeđa trava),jastučac , campanula, sadarka, i druge biljke otpornije na sušu kao i mirodijske biljke..origano, bosiljak, lavanda, metvica....izvan kamenjara sam posijala dihondru (travu koja se ne kosi), dodala mini ružice, tratinčice i pokrivače tla nekoliko vrsta kućne srećice, mamine kale i tako dalje da ne davim previše:) u poseban dio sam stavila malo jagoda, one su tako dekorativne a možda i urodi koja, lani ih je bilo...
Sve u svemu obožavam provoditi vrijeme ovdje pa sam zapostavila decoupage...ali sutra već držim radionicu i počinjemo raditi radove za prodajnu izložbu da malo opremimo našu malu školu....no jedan post ću objaviti i o toj maloj velikoj školi...
A sada uživajte u mom malom romantičnom mediteranskom vrtu....













Između opeka na stazici još namjeravam staviti crveni pijesak....

Veliki pozdrav do sljedećeg posta!
Voli vas arba!

22 komentara:

  1. Moram priznati da mi se jako sviđa tvoj kamenjar i cvijeće, prekrasno!
    Znam i sama kako je teško upustiti se u takav projekt pogotova kada nosiš teško kamenje sa plaže i slažeš, gradiš... nije lako ali se kasnije ipak isplati:)
    Lijep pozz.

    OdgovoriIzbriši
  2. El trabajo ha merecido la pena, se ve precioso.
    Bss.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lijepo i dekorativno i na slikama izgleda!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepo si ga skockala. Ima i mreže i tački i puno cvijeća, a tek kakav će biti kad se to sve razraste, prekrasan.
    Trava koja se ne kosi??? Kaj to je? Molim naziv
    pusač

    OdgovoriIzbriši
  5. Očarana sam tvojim vrtom!! Uopće se ne čudim što te nema, pored ovakvog hobija i ja bih zaboravila i na vrijeme i na decoupage i na blog... prekrasno si ga uredila!!

    OdgovoriIzbriši
  6. wow, ovo je nevjerojatno prekrasno... uopće me ne čudi da te nema na blogu... tko bi bio online kad može uživati u ovakvoj ljepoti... :-)) Hvala što si ga podijelila s nama :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasan je ovaj kamenjar. Znam jako dobro koliko truda se mora uložiti da se stvori ovako nešto. Drvene tačke su mi preslatke :))
    Lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  8. slažem se s curama,da ja imam ovakav kamenjar znaš kadbi me vidjeli na bogu:))))....
    pbožavam kamenjare:)))....ovaj tvoj kutak će bit divan kad se biljke malo rašire:))....
    a kolica s mačuhicama su me oborila s nogu:))))....

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivan je tvoj vrt, predivan!!! Zavidim ti malo, da znaš! Kod mene je sami beton, niti pola metra travice, šmrc... sad kad gledam ove tvoje fotke, tvoje cvijeće, kamenčiće, sve te detalje, potpuno mi je jasno i razumijem te, jednostavno si "začarana", a rezultat je fantastičan! Jako mi se sviđa stazica od ciglica!!! Još kada dođe i crveni pijesak... Ekstra je!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Kakvo divno parče baštenskog raja!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Jako lijepo! Ja sam kamenjar radila prije 3 ili četiri godine, i tek sada je dobio onu ljepotu koju sam namjeravala postići, kad su se biljčice malo razmahale, uhvatila se mahovina na nekim mjestima pa je dobio na šarmu. Tačke su mi odlične!! Pusa draga, i drago mi je da si opet s nama! :))

    OdgovoriIzbriši
  12. Divno,divno,divno!Jesam li možda rekla da mi se sviđa????I to jako!

    OdgovoriIzbriši
  13. Vrt je divan, oduševljena sam.
    Samo, moram priznati, po neki cvetak bi kod mene završio na presovanju, opsesija.
    Srećom počelo je cvetati, berem po livadama, živim u takvom naselju da imam gde da berem i spremam novu kolekciju cvetića.
    Ja svoje gajim na tersi, i od sebe kradem za presovanje, već sam puno taga zasadila, gledam svaki čas kako raste!

    OdgovoriIzbriši
  14. Kako ti zavidim, prekrasan ti je kamenjar, uzivaj draga u svom mediteranskom vrtu:-)
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  15. Lijepo, lijepo i lijepo, a najbolja mi je karijola. Pozdrav. Loredana

    OdgovoriIzbriši
  16. Precioso jardin , y divinas las flores, gracias por pasarte por mi blog y gracias por tus comentarios, un beso

    OdgovoriIzbriši
  17. Ajme što ti je lip ovaj tvoj kamenjar, bome si se potrudila....
    Karijola je "svjetska"...

    OdgovoriIzbriši
  18. Predivno je imati jedan kutak gdje ćeš se moći kreativno izraziti i na suncu. Jako mi se sviđa kamenjar, vjerujem da će biti još ljepši s vremenom i bujnošću cvata:) PUSA

    OdgovoriIzbriši
  19. Draga Arba, koja si ti vrjednica! Ma, prekrasan mi je tvoj vrt okupan proljetnim suncem. Volim te bijele kamenčiće, školjkice, mrežicu... tačkice sa maćuhicama su mi preslatke, ružice raznih boja i ostale biljke koje tek treba da se razviju...sve mi je preslatko.
    Pusa
    Meda

    OdgovoriIzbriši
  20. a mogu ti reć da ti pomalo zavidim. ništa čudno što te nema na blogu. ne sadim ništa, ne zalijevam ništa, prelijena sam, ne obraćam neku pažnju na biljke. ovdi na balkonu mi nije toliko zanimljivo. začudili bi se oni koji me znaju da sad pročitaju što pišem. da imam takav vrt kao ti, sigurna sam da bi sve bilo drugačije, da ne bi bila toliko lijena da zasadim nešto, da održavam, da guštam. kamenjar je stvarno predivan. a ona karijola (ne znam odakle ti) je predobra!

    OdgovoriIzbriši
  21. Hvala lindolina na ovim divnim riječima, karijola je iz Magme od lani možda ih još negdje ima, lipo bi ti pasala jedna na balkonu;)))

    OdgovoriIzbriši